Gastenboek

Heeft u ook kunnen genieten van de charme van het Strandhuis in Oostende?
Laat het ons zeker weten dan kunnen we uw opmerkingen ook delen. Stuur ons hier een mailtje.

Beste Amélie en Gianni,
Wat we zagen en lazen op jullie site leek zo veelbelovend dat we er met z’n allen écht naar uitkeken.
Met grote verwachting reden we naar Oostende, en al vlug bleek dat de werkelijkheid niet moest onderdoen voor wat we ons hadden voorgesteld: Een pràchtig vakantiehuis, héél mooi gerenoveerd en eigentijds ingericht, een warme ontvangst door de gastvrouw en zoontje (zelfs een boeketje bloemetjes op de tafel), mooie locatie,… Het voelde van het eerste ogenblik werkelijk goed aan. We voelden ons onmiddellijk thuis!!
Jullie strandhuis zelf is écht een supermooi huis om in te verblijven, het voelt echt goed aan! Veel licht en ruimte, een woonruimte op de eerste verdieping met prachtig uitzicht over de Wellington renbaan en een ruime open keuken, drie mooie slaapkamers, prima sanitair en badkamers,…
Alles zeer degelijk, voorzien van al het nodige, en zorgvuldig en smaakvol ingericht!
De ligging van het vakantiehuis is uitstekend, op enkele minuutjes van het strand, vlakbij de stad Oostende met winkels, haven, vismijn,…Héél rustig gelegen in de prachtige belle époque-wijk!
De bedden waren netjes opgedekt bij onze aankomst, we voelden ons écht welkom, op zondagmorgen werden we getrakteerd op een zalig lekker (paas-)ontbijt,… Wat wil een mens nog meer??
Genoten hebben we van het begin tot het einde. Het werd voor ons een week die we niet gauw zullen vergeten. Het feit dat we als eerste ‘officiële huurders’ worden beschouwd geeft ons daar nog een zekere fierheid bovenop! Dank, lieve mensen voor deze fijne vakantieweek in jullie strandhuis!

Elly, Bart, Arianne, Wannes, Michaël, Sévérine.
Het vakantiehuis ziet er prachtig uit, zeker als je de foto's ziet van de gehele verbouwing! Het resultaat is een uitstekende mix van moderne elementen en oude, waardevolle, historische details.
Een heerlijk vakantiehuis om zo een aantal dagen te verblijven. Ook onze 3 kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Heerlijk hebben ze genoten van alle spelletjes, zittend aan het aanrecht op de barkrukken (absoluut favoriet bij hen). We zijn een dagje naar Gent geweest, een leuke, hippe stad om te bezoeken en je bent er zo!
We waren vroeg in het zomerseizoen (voorjaar). Toch hebben we eind van de middag heerlijk in de zon gezeten op de bankjes bij het strand. Onze kinderen konden heerlijk voetballen op het strand.
De ligging van het vakantiehuis bij het strand is uitstekend! Ook de contacten met Amélie waren zeer prettig en behulpzaam! We hebben een hele fijne tijd gehad in jullie huis
Familie Tromp uit Leiden
Beste Amélie en co
We hebben genoten in jullie prachtige 'stulpje' zo vlak aan zee. Onze kinderen wilden hier zo permanent wonen. Kun je een groter compliment krijgen :-)
We hebben veel gehad aan de talloze tips die jullie verzameld hebben in de map. De lekkerste frietjes hebben ook wij geproefd.
Onvergetelijk wat een werk het geweest moet zijn als je de foto's bekijkt van hoe het vakantiehuis er eerst uitzag. Het ademt een heel fijne sfeer uit die nog eens bevestigd wordt door het contact dat we met Amélie hebben gehad.
We wensen dat jullie zelf ook vlug kunnen genieten van jullie vakantiehuis. We komen graag een keer terug!
Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Bas, Saskia, Philippe en Jules
Dag Amélie en co
Elk jaar komen we met onze vroegere studiegenoten samen op weekend. Dit jaar was jullie vakantiehuis onze uitvalsbasis: echt een gezellig en sfeervol onderkomen. Toen we hier aankwamen was alles fris en proper. Dankzij het goede weer (de zond was het hele weekend tegen alle verwachtingen in van de partij), hebben we echt kunnen genieten van de vele terrasjes, 's morgens beneden, 's middags boven,.. O ja, de leuke cafeetjes hebben we , dankzij de inlichtingenmap, ook gevonden! Het is dus zeker voor herhaling vatbaar! We wensen jullie nog veel succes toe met het Strandhuis en tot een volgende editie!
Groetjes,
Kevin, An, Roel, Bene, Stijn en Sofie
We had a very enjoyable holiday in Ostende ans especially enjoyed staying in your beautiful house. Well done on all the hard work!
The Mooney- Kelly Family (Ireland and Brussels)
Beste Amélie en co
Onze felicitaties voor de mooie renovatie... JCI Gent heeft hier zeer inspirerende dagen beleefd! Dank u!
JCI Gent
Lieve Amélie & Gianni
Jullie vakantiehuisje kwam voor ons als een geschenk uit de hemel! Wij wilden weg uit ons stoffig huis ... Jullie stelden jullie vakantiehuis voor ons open ... super van jullie !! En we waren de eerste, echte huurders leuk hé, zo vergeten jullie ons vast nooit meer !! We hebben er echt zo hard van genoten! Al was het maar op “reis” in eigen stad Oostende, op een 2 – tal kilometer van ons eigen huis. Maar we hadden er een echt vakantiegevoel !!! Ik kwam er precies elke avond (na vaak mee te helpen aan de verbouwingen in ons eigen huis) thuis! Dikke proficiat voor al jullie werk, echt waar !!! Héél mooi ingericht, mooi uitzicht, we hebben er goed geslapen en nog zoveel meer! Ook Janne en Tuur waren heel enthousiast over hun vakantiehuisje! Janne was zelfs een beetje ontgoocheld dat we er de vrijdag al uit moesten en terug gingen naar ons stoffig huis!! We hebben er zo van genoten ... Bedankt voor alles en wie weet keren we er nog eens terug
Dikke knuffel, Janne, Tuur, Ben & Greet XXX
Encore merci pour un weekend réussi!
O. Dewever
Superbe maison, rénovation incroyable! Chaleur, confort, lumière, espace et le tout, décoré avec beaucoup de goût. Félicitations! Nous avons passé un SUPER weekend!
Valentine Janssen
J'ai eu la joie d"être invitée par mes enfants et petits-enfant à passer un weekend en famille dans cette si jolie maison. Le travail que vous avez effectué pour transformer cette maison est extraordinaire (l'album de photos en témoigne!) et le résultat tout à fait réjouissant. Tout est impécable, joli, pratique avec quelques touches d'humour qui lui donnent une personnalité particulière. Félicitions. M. Bandillez